Nieuws

We werken sinds kort met de producten van NIMUE
 

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn zij trots op hun buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

 

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

 

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

 

Nieuwe behandelingen

 

Binnenkort komen er twee nieuwe behandelingen bij.
 

CND™ PLEXIGEL™

 

Onder de nagelbehandelingen introduceren wij de CND™ PLEXIGEL™ nagelbehandeling. Een totaal nieuw product in de nagelbranche. Een product dat jij absoluut op je nagels wil dragen. Waarom? CND™ PLEXIGEL geeft stevigheid, lengte én vorm. Voor iedere behoefte, heeft CND™ PLEXIGEL een oplossing! Daarbij geeft het een prachtig, kristalhelder resultaat.

image.png
image.png
image.png
6f87094e-b852-4b4c-9a41-cec23ee3c5d4.png
hero-main-logo.png

WAT IS NATURAL FACE LIFTING?
 

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse éclat. Een frisse vitaliteit verschijnt.

 


DE BEHANDELING 
 

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling en bestaat uit 2 delen:

- Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken: Intense effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af.

Door die combinatie van bovenstaande technieken bekomen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. De huid wordt geprikkeld waardoor die terug actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet. Zonder operationele ingreep zal u er jaren jonger en ‘natuurlijk’ gaan uitzien. Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet.

U ervaart een zeer aangename, ontspannende behandeling. Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur.

Binnenkort

te boeken